hello radio - elke woensdagmiddag 14-16 uur

Hello Radio is iedere woensdagmiddag van twee tot vier uur te beluisteren op de kabel, in de ether en ook landelijk online. We brengen boeiende onderwerpen en maatschappelijke actualiteiten afgewisseld met veel muzikaal genot, literatuur, poëtische kunst, cultuur en interviews met interessante gastsprekers. Onze "Food For Thought" item wordt verzorgd door Dina-Perla. Veel luisterplezier dus... Hello to you too!

> hello radio gasten op woensdag 18 juli

Arnoud de Roy van Zuydewijn - voorzitter SRG Aangepaste Vakanties.  Wim Zuilhof / Tatiana Mouhebati - Soa Aids Nederland

hello radio podcast - woensdag 16-17 uur

Hello Radio Podcast is iedere woensdagmiddag van vier tot vijf uur te beluisteren op de kabel of ether, en zowel landelijk als wereldwijd online. Dit inspirerende programma gaat over podcasts maken, het ontstaan, de productie, de inhoud en het beluisteren ervan. Dit boeiende programma wordt afgewisseld met muzikaal genot en interessante gastsprekers... Hello to you too!

> hello radio podcast gasten op 18 juli

Luisterverslag "Fietsen in Thailand" deel 2.

hello radio spirituality - woensdag 17-18 uur

Hello Radio Spirituality is iedere woensdagmiddag van vier tot zes uur te beluisteren op de kabel, of landelijk  online. We brengen inspirerende onderwerpen op het gebied van esoterica, theosofie, filosofie, vernieuwende actualiteiten, et cetera. Dit boeiende programma wordt afgewisseld met muzikaal genot, kunst, literatuur en interviews met interessante gastsprekers. We wensen iedereen heel veel luisterplezier dus... Hello to you too!

> hello radio spirituality gasten op 18 juli

Wim Leys - voorzitter Theosofische Vereniging in Nederland. Kurt Leland - auteur, musicus en medium.

frequenties voor hello radio

Hello Radio is live te beluisteren in Amsterdam e.o. en landelijk online - elke woensdag van twee tot vier uur en over spiritualiteit in de breedte van vier tot zes uur.

Digitaal via onderstaande providers:
Ziggo digitaal 362 | Ziggo Horizon 915 | Telfort 837 | XS4ALL 972 | KPN 1123 | IPTV 3120

Analoog en via de ether:

kabel 103.3 | ether 106.8 fm

(inter)nationaal online op elke woensdag van 2-6 uur: www.salto.nl/stadsfm

direct naluisteren van programma's:

www.salto.nl/programma/hello-radio

redactioneel & reclame

Wil je iets met ons delen voor het radioprogramma of heb je als zelfstandig ondernemer belangstelling voor een commercial in het reclameblok, stuur ons dan een e-mail naar contact@dagvandevrouwen.nl

Tips voor Hello Radio: redactie@dagvandevrouwen.nl

Tip voor naluisteren: zodra je op de button - Beluister aflevering - drukt, verschijnt er een pop up player met de mogelijkheid om het 1e en 2e uur te kiezen. In de player kun je ook slepen of klikken, als je mededelingen aan het begin of de muziek wilt overslaan. Je kunt de uitzending ook downloaden of zelf de player eenvoudig plaatsen op jouw eigen website.

FOOD FOR THOUGHT
Dina-Perla.

Onze host voor Food for Thought.

Deze veelzijdige auteur en spreker brengt iedere woensdagmiddag bij Hello Radio actualiteiten van de week, vele interessante weetjes en filosofisch gedachtegoed.

uitzendingen van hello radio

uitzendingen van hello radio spirituality

uitzendingen hello radio podcast


Over ons   Contact   Cookies   Privacy   Auteursrecht  Nieuwsbrief  Dag van de Vrouwen © 2018 

KvK-nr: 68172583 Btw-nr: NL857331711B01  Van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam