uitzendingen food for thought bij hello radio

Food for Thought wordt om de twee weken verzorgd door Karen Hamaker-Zondag. Karen is een internationaal bekende astrologe en geeft les aan de Academie voor Toegepaste Astrologie. Ze verzorgt ook een opleiding in de Jungiaanse psychologie. Daarnaast is ze hoofdredactrice van tijdschrift Mantra en schreef meer dan 35 boeken en talloze artikelen.

hello radio - elke woensdagmiddag 14-16 uur

Hello Radio is iedere woensdagmiddag van twee tot vier uur te beluisteren op de kabel, breedband, fm en landelijk online. We brengen boeiende onderwerpen en maatschappelijke actualiteiten afgewisseld met veel muzikaal genot, literatuur, poëtische kunst, cultuur en interviews met interessante gastsprekers. Veel luisterplezier dus... Hello to you too!

> hello radio gasten: 21 november

Binnenkort verwacht...

hello radio podcast - woensdag 16-17 uur

Hello Radio Podcast is iedere woensdagmiddag van vier tot vijf uur te beluisteren op de kabel, breedband,  fm en landelijk online. Dit inspirerende programma gaat over podcasts maken, het ontstaan, de productie, de inhoud en het beluisteren ervan. Dit boeiende programma wordt afgewisseld met muzikaal genot en interessante gastsprekers... Hello to you too!

> hello radio podcast gasten: 21 november

Binnenkort verwacht...

hello radio spirituality - zaterdag 12-14 uur

Hello Radio Spirituality is iedere zaterdagmiddag van twaalf tot twee uur te beluisteren op kabel, breedband, fm en landelijk  online. We brengen inspirerende onderwerpen op het gebied van esoterica, theosofie, filosofie, vernieuwende actualiteiten, et cetera. Dit boeiende programma wordt afgewisseld met muzikaal genot, kunst, literatuur en interviews met interessante gastsprekers. We wensen iedereen heel veel luisterplezier dus... Hello to you too!

> hello radio spirituality gasten: 24 november

Binnenkort verwacht...

frequenties voor hello radio

Hello Radio is live te beluisteren in Amsterdam e.o. en landelijk online - elke woensdag van twee tot vier uur en over spiritualiteit in de breedte van vier tot zes uur.

Digitaal via onderstaande providers:
Ziggo digitaal 362 | Ziggo Horizon 915 | Telfort 837 | XS4ALL 972 | KPN 1123 | IPTV 3120

Analoog en via de ether:

kabel 103.3 | ether 106.8 fm

(inter)nationaal online op elke woensdag van 2-17 uur en zaterdag van 12-14 uur: www.salto.nl/stadsfm

direct naluisteren van programma's:

www.salto.nl/programma/hello-radio

redactioneel & reclame

Wil je iets met ons delen voor het radioprogramma of heb je als zelfstandig ondernemer belangstelling voor een commercial in het reclameblok, stuur ons dan een e-mail naar contact@dagvandevrouwen.nl

Tips voor Hello Radio: redactie@dagvandevrouwen.nl

Tip voor naluisteren: zodra je op de button - Beluister aflevering - drukt, verschijnt er een pop up player met de mogelijkheid om het 1e en 2e uur te kiezen. In de player kun je ook slepen of klikken, als je mededelingen aan het begin of de muziek wilt overslaan. Je kunt de uitzending ook downloaden of zelf de player eenvoudig plaatsen op jouw eigen website.

uitzendingen van hello radio

> art, artists & design

hello radio uitzendingen november 2018

> gezinsleven en leersystemen

hello radio uitzendingen september 2018

uitzendingen van hello radio spirituality

uitzendingen hello radio podcast


Over ons   Contact   Cookies   Privacy   Auteursrecht  Nieuwsbrief  Dag van de Vrouwen © 2018 

KvK-nr: 68172583 Btw-nr: NL857331711B01  Van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam