Jasja en Emsi van Oecumenische Vrouwensynode bij Hello Radio
Jasja en Emsi van Oecumenische Vrouwensynode bij Hello Radio

hello radio: woensdag 25 april 2018

Op woensdagmiddag 25 april gingen we in gesprek met Jasja Nottelman en Emsi Hansen-Couturier over hun werk bij Oecumenische Vrouwensynode. Dit initiatief streeft vanuit een feministische visie op mens, geloof en samenleving, naar rechtvaardigheid op het gebied van gender, cultuur, godsdienst, leeftijd en seksuele voorkeur. Daarnaast gingen we in gesprek met Karin Krijnen en Marieke Besli van Sektesignaal. Dit is een meldpunt voor iedereen met persoonlijke ervaringen en vragen over misstanden binnen gesloten groepen.

We gingen ook praten met uitgever Peter de Ruiter van PixelPerfect Publications over zijn recent uitgebrachte podcasts. Peter komt ons team versterken en gaat elke week een mooi programma doen over podcasts maken en luisteren. Aankomende woensdagmiddag 2 mei zal de 1e uitzending plaatsvinden van Hello Radio Podcast. Dit programma is wekelijks van 16.00 tot 17.00 uur te beluisteren, direct na Hello Radio.

Karin (foto) en Besli van Sektesignaal bij Hello Radio
Karin (foto) en Besli van Sektesignaal bij Hello Radio

nieuw van hello radio: hello radio podcast

Podcastmaker Peter de Ruiter zal vanaf woensdag twee mei, het nieuwe programma Hello Radio Podcast gaan verzorgen. Elke week onderwerpen over podcasts maken en luisteren.

gastsprekers uitzending 25 april:

Jasja Nottelman, studentenpastor en academiepastor aan de Protestantse Theologische Universiteit. Jasja is ook voorzitter van de Oecumenische Vrouwensynode:

www.vrouwensynode.nl | www.pthu.nl

Emsi Hansen-Couturier, student aan de Protestantse Theologische Universiteit. Emsi is ook bestuurslid van de Oecumenische Vrouwensynode, waarvoor zij tevens de public relations verzorgd:

www.vrouwensynode.nl | www.pthu.nl

Karin Krijnen zij is woordvoerder van Sektesignaal en Marieke Besli, zij is teamleider van Sektesignaal:

www.sektesignaal.nl

Peter de Ruiter, uitgever, auteur en podcastmaker:

www.pixelperfectpublications.com