Saskia Griep van Reisorganisatie Better Places bij Hello Radio
Saskia Griep van Reisorganisatie Better Places bij Hello Radio

hello radio: woensdag 25 juli 2018

Op woensdag 25 juli gingen we in gesprek met Saskia Griep. Zij is directeur van Better Places. Dit is een reisorganisatie met een maatschappelijke en duurzame missie. Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat, waarbij je rechtstreeks in contact wordt gebracht met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct heel persoonlijk contact. Zij kennen hun land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Samen stel je je perfecte reis samen. Makkelijk, én met alle insider tips.

Better Places is de eerste reisorganisatie in Nederland met een internationale B Corp certificering. B Corp staat voor Benefit Corporation. Deze Amerikaanse organisatie certificeert sinds 2006 wereldwijd bedrijven die naast succesvol zijn in het maken van winst, ook succesvol zijn in het verwezenlijken van sociale en duurzame doelstellingen.

Daarnaast gingen we in gesprek met Mirjam Ruwette-Quekel. Zij is verpleegkundige bij Airport Medical Services. Dit is een gezondheidscentrum op Schiphol, met een travel clinic, eerste hulp en apotheek op één plek. Ze zijn elke dag open en je vindt ze in Vertrekhal 2, een verdieping boven check-in balie 16.

Mirjam Ruwette-Quekel van Airport Medical Services bij Hello Radio
Mirjam Ruwette-Quekel van Airport Medical Services bij Hello Radio

De dienstverlening van Airport Medical Services is ook aanwezig achter de douane van Schiphol Airport.

Saskia Griep, directeur Better Places: betterplaces.nl

Mirjam Ruwette-Quekel, verpleegkundige bij Airport Medical Services: klmhealthservices.com/airport-medical-services/

Dina-Perla, auteur, spreker en verslaggever voor Food for Thought: dinaperla.com

Pauline van Aken, co-host van deze uitzending:

paulinevanaken.nl en pien.tv