Bas Harpe bij Hello Radio Spirituality
Bas Harpe bij Hello Radio Spirituality
Linda Rood bij Hello Radio Spirituality
Linda Rood bij Hello Radio Spirituality

hello radio spirituality: 6 juni 2018

Op woensdagmiddag 6 juni gingen we in gesprek met Bas Harpe. In zijn dagelijks leven werkt als grafisch vormgever en ontwerper van streetwear. Hij maakt deel uit van de jonge generatie theosofen, en is lid van

de Theosofische Vereniging in Nederland. Tijdens deze uitzending vertelde hij ons over over het astraal gebied en astraal lichaam, gebaseerd op het boek "The Astral Plane" van Charles W. Leadbeater.  Dit boek is ook verkrijgbaar in onze bookshop bij theosofie.

Daarnaast gingen we in gesprek met met voormalig maatschappelijk werkster Linda Rood. Zij is auteur van "het JA-gevoel", een boek dat gaat over koersen op je innerlijk kompas. Luisteren naar je onderbuikgevoel dat haarfijn aangeeft wat voor jou wel en niet klopt. Dit ja- (en nee!) gevoel leidt naar je hart; naar innerlijke vrede. Vanuit haar praktijk begeleidt Linda mensen met de "vragen naar vrijheid", een methodiek dat is gebaseerd op haar eigen ervaringen.

Linda Rood, auteur van het boek "het JA-gevoel" en praktijkhouder voor het begeleiden van mensen om te leren koersen op hun innerlijk kompas:

www.lindarood.com www.samsarabooks.com

Bas Harpe, hij is lid van de Theosofische Vereniging in Nederland: www.theosofie.nl | bookshop

Deze uitzending gemist? Of wil je de interviews nog een keer beluisteren, klik dan op onderstaande link:


Over ons   Contact   Cookies   Privacy   Auteursrecht  Nieuwsbrief  Dag van de Vrouwen © 2018
KvK-nr: 68172583 Btw-nr: NL857331711B01  Van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam