Over Hello Radio

 

Hello Radio is een initiatief van het landelijk community platform Dag van de Vrouwen. Dit platform is bedoeld om kennis en informatie te delen en vrij toegankelijk te zijn voor iedereen. Hello Radio, Hello Radio Podcast en Hello Radio Spirituality zijn gecreëerd door van Dag van de Vrouwen. Deze programma's worden sinds de oprichting in 2017, 100% zelfstandig door ons team ontwikkeld en geproduceerd. De nieuwe uitzendingen vinden wekelijks plaats op elke woensdag- en zaterdagmiddag, en zijn hier te beluisteren

Onderwerpen

 

Hello Radio biedt daarbij een online podium, om sociaal/maatschappelijke- en economische thema’s onder de aandacht te brengen voor een breed publiek. Het gaat hierbij om onderwerpen zoals gelijkwaardigheid, emancipatie, participatie, diversiteit, inclusie en integratie, maar ook leiderschap, carrière, innovatie, gezondheid, duurzaamheid, ondernemersgeest, alsmede persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Hello Radio biedt daarbij eveneens inhoudelijk veel ruimte voor welzijn, zingeving en spiritualiteit.

Missie

 

Hello Radio wil een constructieve bijdrage leveren aan vooruitgang en ontplooiing van gelijkwaardigheid in rechten en kansen, in erkenning en waardering, in kennis en kunde. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen en gezinnen in het algemeen. De uitgezonden programma's van Hello Radio, Hello Radio Podcast en Hello Radio Spirituality worden volledig zelfstandig door ons ontwikkeld en geproduceerd. Op de Hello Radio homepage zijn de uitzendingen wekelijks te zien en te beluisteren. Op de pagina van programma is een omschrijving van onze programma's te zien, evenals de tijden van uitzending. Uitzendingen zijn achteraf na te luisteren voor een beperkte periode op hello radio on demand.

Samenwerken

 

Hello Radio staat altijd open voor tips en voorstellen die kunnen bijdragen aan haar doelstelling. Via onze contactpagina kunnen vragen, tips, voorstellen en dergelijke worden gecommuniceerd met de redactie. Voor overige vragen is het algemeen e-mail adres van toepassing. Dit kan ook dagelijks telefonisch tijdens kantooruren van 10.00 tot 17.00 uur.