Maatschappij | Spiritualiteit | Lifestyle

 

Monique - spiritueel lifestyle coach, programmamaker presentatrice en auteur. Onderwerp: Spirituele beleving toen en nu. De verschillen tussen vroeger en nu. De interesses op het gebied van religie en spiritualiteit. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in een spirituele lifestyle, intuïtie en ook wat coaching op dit vlak voor hen kan betekenen. Monique brengt ons verrassende inzichten uit deze interessante wereld van spiritualiteit en intuïtie.
Spiritualiteit is een breed begrip met vele interpretaties over het innerlijk bewustzijn. Haar betekenis ligt in de verbinding met de kracht, of het wezen van het diepere zelf en de Bron van Leven en Bewustzijn. Het ontwaken op het gebied van de spirituele lifestyle omvat de natuur en het menselijke klimaat. De bewuste zin voor zingeving, spiritualiteit en intuïtie is daarbij van essentieel belang in het hier en nu.

Maatschappij | Ondernemen| Leiderschap

 

Hello Radio Live presenteerde met Jos Claessens een interactieve boekpresentatie over bewust leiderschap in de boardroom. Ze is gespecialiseerd in strategie-uitvoering voor organisaties. Als veranderdeskundige heeft ze een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, waarin diversiteit en inclusie een belangrijke rol speelt. Deze uitzending betreft een deel van de live registratie waarin managementkaarten van het Dagboek van Bewust Leiderschap van Jos Claessens aan bod komen. Het is een dialoog met deelnemers over organisatie- en persoonsontwikkeling, waarin diversiteit en inclusie een van de thema's is. Claessens vertelt met haar boek over de bovenstroom en allesbepalende onderstroom in mens en organisatie. Een verhaal over strategie en uitvoering. Over bewust zijn van jezelf en je omgeving. Over de balans tussen hoofd, hart en buik voor elk individu. Over resultaat- en mensgericht leiderschap voor iedere organisatie. Bewust leiderschap is de eerste stap naar diversiteit, inclusie, zelfsturing en de participatiemaatschappij.

 

Gerelateerde leestip:

Leiderschap in Kleur

Meer vrouwen in de wetenschap

Maatschappij | Cultuur | Kunst

 

Hello Radio Special in het museum over Van Gogh en de Zonnebloemen. Inclusief interviews met Nienke Bakker - senior conservator, Ella Hendriks - hoogleraar Conservering en restauratie, en Martin Bailey - UK correspondent, gespecialiseerd in Van Gogh. Nienke Bakker neemt je mee in "Van Goghs wereld van de Zonnebloem". Ella Hendriks was jarenlang de senior conservator schilderijen bij het Van Gogh Museum. Samen met andere deskundigen deed ze onderzoek naar de werkwijze en materiaalgebruik van Van Gogh voor de conservering van diens werken. Martin Bailey is correspondent van The Art Newspaper in Londen. Hij is auteur en expert op het gebied van Van Gogh en schrijft hierover online met de titel Adventures with van Gogh


Gerelateerde leestip:
Tentoonstelling Van Gogh en de Zonnebloemen