010 zakenvrouwen: 'Be informed, get inspired'

010 Zakenvrouwen is een dynamisch netwerk voor ondernemende vrouwen met leiderschap. Vanaf begin 2011 werden de eerste bijeenkomsten georganiseerd voor gelijkgestemde zakenvrouwen, die wat meer willen dan de standaard netwerkborrel. Wij geloven dat het netwerken op kwalitatief niveau, leidt tot duurzame zakelijke relaties met commitment en loyaliteit. Dit doen we door met elkaar te delen en in elkaar te investeren. Met een zakelijke blik, informeren en inspireren we elkaar over verschillende aansprekende thema’s, waar ook maatschappelijke actuele onderwerpen worden belicht. Ons motto is dan ook: 'Be informed, get inspired'. Onze bijeenkomsten vinden plaats op exclusieve locaties, voorzien van topcatering. 010 Zakenvrouwen gaat voor de inhoud, betrouwbaarheid en authentiek persoonlijk contact. Er is ruimte voor zakelijke verkenning, maar wel informeel en zonder gevoel van verplichting. De verscheidenheid van onze leden met haar branches, draagt bij aan een sterke variatie en diversiteit van ons netwerk. 010 Zakenvrouwen maakt deel uit van het landelijke label NL Zakenvrouwen. De doelgroep van de club zijn vrouwelijke ondernemers, DGA's en managers werkzaam in het corporate bedrijfsleven. In 2016 bestaat de organisatie 5 jaar en is het de snelstgroeiende businessclub voor vrouwen in Nederland. Haar doelstelling voor dit jaar: Bigger, Better, & Bolder! 


hvn: haagse vrouwen in de flow

hvn: Haagse vrouwen in de FLOW 

Het Haags Vrouwen Netwerk (HVN) is reeds 35 jaar een actief netwerk voor professionele vrouwen van diverse achtergronden en leeftijden die zich bewust zijn van hun positie in de maatschappij. De 72 leden zijn allen werkzaam in organisaties, hebben een eigen onderneming of zijn zzp’er waarbij het gemeenschappelijke kenmerk het opleidings- en werkniveau is, met een ambitie in het werk en de inrichting van het eigen leven. Wij bieden een platform voor zakelijke en persoonlijke groei, met een open en veilige sfeer waarin het delen van kennis, ervaring en inzichten centraal staat. Om elkaar te inspireren, scherp te houden, te ondersteunen en kansen uit te wisselen. HVN streeft naar gelijke kansen, rechten en plichten voor vrouwen en mannen in de maatschappij, onder andere uitgedrukt in een evenwichtige vertegenwoordiging van vrouwen en mannen op hogere, invloedrijke en toezichthoudende functies in alle sectoren van de arbeidsmarkt. Daarnaast, streeft HVN ernaar de kwaliteit van vrouwen zichtbaar(der) te maken en bevordert ze dat vrouwen hun inzet en de benutting van hun capaciteiten in arbeidsorganisaties optimaliseren. 


melania: economische zelfstandigheid over de grens

melania: Economische zelfstandigheid over de grens 

Economische zelfstandigheid is niet alleen belangrijk voor vrouwen in Nederland en de rest van de westerse wereld, maar zeker ook voor vrouwen in ontwikkelingslanden. Zij kunnen immers niet terugvallen op een vangnet van sociale voorzieningen. Stichting Melania zet zich in om de positie van kansarme vrouwen in de derde wereld te verbeteren door hen de mogelijkheid te bieden een eigen inkomen te genereren. Door financiële onafhankelijkheid zijn vrouwen beter in staat zichzelf te ontplooien en voor hun rechten op te komen. Daarnaast gaan hun kinderen, ook meisjes, vaker naar school. Hun sociaal- economische positie wordt belangrijker, ze zijn vaker vertegenwoordigd in besturen en andere besluitvormingsorganen binnen hun gemeenschap. Hierdoor komen voor vrouwen belangrijke zaken  zoals waterputten en veiligheid hoger op de agenda. Er is veel werk te doen. Veel vrouwen staan te springen om van start te kunnen gaan met hun project! 


vrouwen uit de rijnstreek verenigen het nuttige met het aangename

Vrouwen uit de Rijnstreek verenigen het nuttige met het aangename

Het Vrouwennetwerk Rijnstreek - Women in Business! is een initiatief om vrouwelijke hoogopgeleide professionals in de Rijnstreek regio met elkaar in contact te brengen. In 2014 hebben wij ons dertigjarig jubileum gevierd. In de beginjaren tachtig lag onze focus op emancipatie en rechten voor de vrouw. Tegenwoordig willen wij meer de ontwikkeling van vrouwen op de arbeidsmarkt stimuleren. Hierdoor worden de kansen vergroot op betere functies in het bedrijfsleven en binnen de overheid. We doen dat met elkaar tijdens onze netwerkavonden waarbij het nuttige met het aangename verenigd wordt en waar we onze professionele ervaringen uitwisselen. Het netwerk is heel divers met vrouwen werkzaam in allerlei branches, grote en kleine bedrijven, van verschillende leeftijd en ieder met haar eigen karakter! De bijeenkomsten bieden inspiratie, inzicht en vooral stimulans om jezelf, persoonlijk en professioneel, te blijven ontwikkelen! Het VNR telt momenteel circa 40 actieve leden.


Over ons   Contact   Cookies   Privacy   Auteursrecht  Nieuwsbrief  Dag van de Vrouwen © 2018
KvK-nr: 68172583 Btw-nr: NL857331711B01  Van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam