Next Level - Forward in Identity 2020

De viering van Internationale Vrouwendag op 8 maart 2020 is geslaagd. Het evenement Next Level - Forward in Identity was leuk, sfeervol en informatief. Met de gastsprekers Silvana Simons, dr. Harriette Verwey, Paulien Osse en Astrid Elburg werd het een mooie middag. De talentvolle zangeressen Kizzy en Sara Suvaal maakten het compleet, want het werd een feest! Langs deze weg willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde bijeenkomst! Ook willen we danken voor de positieve reacties en de tips die zijn gegeven voor de evaluatie. Next Level - Forward in Identity is een initiatief van Dag van de Vrouwen en powered by Hello Radio.

  • Dr. Harriette Verwey Voormalig cardioloog LUMC. Voor haar talrijke en bijzondere verdiensten heeft ze de Sophie Redmond-onderscheiding ontvangen, de status van Officier in de orde van Oranje-Nassau, en de Harper’s Bazaar Woman of the Year Oeuvre Award. Onderwerp: Vrouwen en educatie.
  • Paulien Osse Voormalig journaliste. Ze is oprichter en al geruime tijd directeur van de WageIndicator Foundation. Hiermee bereikt ze 40 miljoen mensen in 140+ landen op het gebied van inkomen en carrière. Ze heeft twee Innovative Justice Awards gewonnen. Onderwerp: Kiezen waar, hoe en met wie je kan werken.
  • Kizzy Zangeres, songwriter, actrice, presentatrice, dichteres en docent aan de Telekids Musicalschool. Ze studeerde af aan het conservatorium Berklee College of Music in Boston, trad op voor Bill Clinton, David Bowie en Koningin Máxima. Onderwerp: Voordracht en zang over supervrouwen.
  • Astrid Elburg Adviseur op het gebied van diversiteit, inclusie en leiderschap. Ze verzorgt trainingen en heeft bestuurlijke- en toezichthoudende functies waaronder voor het Nationale Opera & Ballet, Van Gogh Museum en is thans voorzitter RvT van Rijksmuseum Muiderslot. Onderwerp: Geloven, gunnen, groeien en genieten.
  • Sara Suvaal Een talentvolle Jazz zangeres. Ella Fitzgerald, Etta James en Billie Holiday zijn haar grote voorbeelden. In 2017 was Sara winnares van het landelijk Ouderensongfestival. Haar hoogtepunt was een plek in de halve finale bij  'Hollands Got Talent' met het liedje 'Mad About the Boy'. Onderwerp: Zang.
  • Silvana Simons Politica, en voormalig televisie- en radiopresentatrice. Ze richtte in 2016 de politieke partij Artikel 1 op. Thans is dat BIJ1 en pleit ze voor vergaande gelijkwaardigheid, en een inclusieve samenleving met de focus op economie, zorg en onderwijs. Onderwerp: De weg van de vrouw.